Who the hell is...

wij zijn Twisted Stranger. Shepherd to the brave! 

TWISTED KLANTEN

NATIONAAL & INTERNATIONAAL
 
Onze klanten werken door heel Europa en opereren zelfs wereldwijd. Zo hebben we voor merken als KinderThuisZorg gewerkt maar ook Disney en Warner Bros. kunnen wij tot onze sucessen rekenen. Ben jij de volgende?

ONZE TWISTED DENKWIJZE

 
Vaak wordt er gedacht dat illustraties heel geschikt zijn om een jonge doelgroep aan te spreken. Dat klopt natuurlijk als een bus, helemaal als je een wereld creeërt die aansluit op hun beleving. Elk kind groeit tegenwoordig op met superhelden, ingewikkelde power-ups en monsters met verschillende HP en AP. Je mag je storytelling dus best ingewikkeld en uitgebreid maken. 
 
Maar ook voor volwassenen is een illustratie helemaal niet verkeerd. Tegenwoordig zie je steeds meer gave explanimations en overzichtelijke inforgraphics aan je voorbijkomen. Bedrijven maken steeds meer gebruik van Avatars zoals Billy van Bol.com bijvoorbeeld. Onthoud dat illustraties altijd een belangrijke rol hebben gespeeld in de branding van grote bedrijven. Dus waarom zou jij dan kiezen voor een stockfoto die iedereen kan aanschaffen?
 
Twisted Stranger ontwerpt, illustreert en denkt al jaren in zelfgemaakt beeld. Sluit je aan bij de dapperen en kies vandaag nog voor een illustratie gemaakt door Twisted Stranger.   

ONZE KWALITEITEN

Ons belangrijkste verkooppunt is dat wij alles zelf maken. Wij verafschuwen templates en het stelen van andersmans werk. Elk stukje is zelf geïllustreerd of bedacht. Wij zijn vakdioten met een hart voor kwaliteit!
 

ILLUSTRATIES

BEN JIJ ECHT EEN ORIGINAL?

 

WIE WIJ ZIJN...

 
Twisted Stranger is een fullservice ontwerp bureau die de grenzen van visuele communicatie opzoekt en deze zonodig doorbreekt.
Ons team van ontwerpers helpen jou de weg naar de ja-knikkend grijze buitenwereld te vermijden en sturen je het juiste pad op naar durf en lef. Daar waar het gras niet alleen groener is maar alle kleuren van de regenboog.
 

Durf jij?

 
Een merk, product of dienst moet zijn eigen, unieke, persoonlijkheid hebben. Zich durven te profileren als een zelfstandig denkende entiteit. Lef hebben om nagekeken te worden 'when you strut your stuff'. Geen allemansvriend maar een leider zijn. Wat ben jij? 
 
Wij zijn niet een bureau dat met je meepraat. Niet het bureau dat ja- en amen knikt omdat jij als klant, zonder goede reden, iets persé wil. Wij ontwerpen oplossingen op een innovatieve manier. Innovatie is breken met wat al bekend is. Doorzetten en uitproberen tot je het beste hebt. Dit kan gepaard gaan met heftige discussies. Niet omdat we koppig zijn. Maar omdat wij ons sterk maken voor jouw product of dienst.
 

JOUW VERHAAL?

NEEM CONTACT OP MET TWISTED STRANGER

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam